top of page

INTRODUKTION

Heartwood er eksklusive og intelligente træhuse til sommer- og helårsbrug. Vores digitalte designkoncept muliggør helt nye standarder for plug’n’play leverancer af sunde, personlige og bæredygtige boliger uden at gå på kompromis med en moderne livsstil.

2023-KOLLEKTION

Se vores nye huse

Naturlig Kvalitet

KONCEPT

Heartwood er et dansk kvalitetsprodukt af naturen. Vi omsætter morgendagens krav til bæredygtighed uden at gå på kompromis med en moderne livsstil. Gennem ny teknologi og plug’n’play byggeprocesser sætter vi helt ny standarder for, hvordan eksklusive og intelligente træhuse kan formes, bygges og vedligeholdes.

NATURLIG KVALITET

Heartwood er et dansk kvalitetsprodukt af naturen.

Vi omsætter morgendagens krav til bæredygtighed uden at gå på kompromis med en moderne livsstil.

Skab en boligdrøm

DESIGNSYSTEM

Heartwood fås som sommer- og helårshuse og vores designkoncept kan både forme boliger, som skal huse én eller flere familier eller generationer, anvendes til udlejning eller med stor fordel anvendes til større udviklingsprojekter med fokus på sommerhuse, boligfællesskaber, seniorboliger eller andre formål, hvor ønsket er boliger, der er sunde for både mennesker, jord og din investering.

Designsystem

I Heartwood er vi inspireret af det endeløse potentiale i vores designkoncept, som skaber mulighed for at forme smukke, personlige og bæredygtige boliger, der samvittighedsfuldt er bygget for fremtidige generationer.

Boligen

Du kan med afsæt i din grund sammensætte dit Heartwood træhus i alverdens Former, der giver den perfekte ramme for din livstil.

Boligen

KONCEPT

Med valgmuligheder inden for Form, Rummelighed, Udeliv og Personlighed i Heartwoods Designkoncept, får du dermed mulighed for nemt selv at skabe et utal af kombinationer, der matcher netop dine behov og ønsker for et eksklusivt og bæredygtig træhus - til en fornuftig økonomi.

RUMMELIGHEDER

Heartwoods teknologiske og digitale tilgang til bæredygtigt byggeri muliggør nemlig også en række intelligente løsninger, der vil gøre din hverdag nemmere, sjovere og langt mere energivenlig.

Hjerterum

Enscape_2022-09-02-13-26-19.jpg

Hustype - 001

Stue / Spiseplads

Enscape_2022-09-02-14-13-30.jpg

Intelligens

Heartwood er i kernen udviklet digitalt og med intelligente løsninger, der bidrager til at gøre din hverdag lettere ved hjælp af intelligent styring af enheder inden for energi, lys, klima, medie samt alarmer, adgangskontrol m.m.

Enscape_2022-11-16-15-09-24.jpg
Intelligens

ET INTELLIGENT ØKOSYSTEM

Heartwoods digitale APP er med dig hele vejen. Både før, under og efter du flytter ind: Den hjælper dig med at designe din personlige bolig. Den sikrer dig indblik og kontrol i byggeprocessen. Den giver dig løbende indblik i husets drift og vedligeholdelse. Dertil giver den adgang til Heartwoods produkter og services.
Huset er forsynet med en central styringsenhed samt batteri, hvorfra husets øvrige intelligente enheder kan tilkobles og styres, herunder varme, hårde hvidevarer, elbil, energi m.m.

Enscape_2022-09-02-13-44-31.jpg
Smarthome

ET INTELLIGENT HUS

Heartwoods intelligente træhuse gør din hverdag nem og mere energivenlig. Husene er født med en basis teknologi samt installationer, som kan målrettes dine faktiske behov enten igennem indstillinger eller ved en automatisk tilpasning.
Heartwood Smart home bygger på Googles teknologi og giver derfor adgang til den brede vifte af digitale muligheder, som Googles økosystem tilbyder.

BÆREDYGTIGHED

Vi tror vi på en verden, hvor vi lever i bedre pagt med naturen

Enscape_2022-09-02-13-52-32.jpg
Bæredygtighed

FLYT BÆREDYGTIGT IND I FREMTIDEN

Heartwood er designet og udviklet med ambitionen om at sætte ny standard for bæredygtige og sunde boliger - uden at gå på kompromis med en moderne livsstil. Heartwood tager - udover Heartswoods tre grundlæggende designprincipper,


sundhed, personlighed og bæredygtighed - afsæt i DGNB Villa certificeringen, som ikke alene har fokus på naturlige kvalitets materialer, processer og genanvendelighed men på hele husets livscyklus i et økonomisk, miljømæssigt og socialt perspektiv.

MATERIALER

Heartwood betyder “kernetræ” på dansk og træ er kernen i alt, hvad vi kan. Ganske enkelt fordi, at træ giver en lang række positive fordele i relation til funktion, holdbarhed og bæredygtighed.
Og vigtigst; Træ har en positiv indflydelse på indeklima og velvære.

Enscape_2022-09-02-15-27-47.jpg

Bygget på naturlig innovation

Vores huse er konstrueret med

CLT-teknologi

Heartwood huse er konstrueret med CLT teknologi som betyder Cross Laminated Timber – krydslamineret massivtræ. Det er et særdeles stærkt og bæredygtigt materiale, med høj isoleringsevne, der opfylder højeste standard for energiklasse samt bidrager til et sundt indeklima. CLT teknologien kombineret med Heartwood Designsystemet sætter os i stand til at skabe helt nye standarder for digital design, produktion og levering af bæredygtige, personlige og intelligente træhuse.

Et plug’n’play concept

I Heartwoods har vi igennem en teknologisk og digital tilgang skabt en strømlining og forenkling af en ellers kompleks byggeproces der samtidig sætter en ny standard for bæredygtige, personlige og Intelligente træhuse

Enscape_2022-09-02-14-30-03.jpg
Plug'n'play

EN NY TILGANG

Resultatet er blandt andet at en lettere vej til at designe unikke boligen, kraftigt reduceret materiale- og ressourcespild og dobbelt så hurtig levering som konventionel byggeri. Den digitale konfigurator som ligger bag Heartwood sikrer samtidig at data på den enkelte bolig opsamles til brug for styring, dokumentation, certificering og eventuel senere genanvendelse.
Herudover muligør det en helt anden digital og interaktiv kobling og styring mellem brugeren, husets og dets intelligente faciliteter samt Heartwood, som kendes fra andre digitalt fødte virksomheder som eks. Tesla.

Teknologi og Innovation

Det betyder at vi i alle dele af Heartwood oplevelsen kan skabe sammenhængende Plug’n’Play løsninger der understøtter en moderne livsstil og høster fordelene af at koble naturen med ny teknologi og innovation.

ET INTELLIGENT HJEM

Resultatet er blandt andet at en lettere vej til at designe unikke boligen, kraftigt reduceret materiale- og ressourcespild og dobbelt så hurtig levering som konventionel byggeri. Den digitale konfigurator som ligger bag Heartwood sikrer samtidig at data på den enkelte bolig opsamles til brug for styring, dokumentation, certificering og eventuel senere genanvendelse.


Herudover muligør det en helt anden digital og interaktiv kobling og styring mellem brugeren, husets og dets intelligente faciliteter samt Heartwood, som kendes fra andre digitalt fødte virksomheder som eks. Tesla.

Enscape_2022-09-02-14-56-47.jpg
bottom of page